Који су изазови Републике Српске после 26 година постојања (видео)

Facebook
Facebook
YOUTUBE
YOUTUBE
Follow by Email

У Бањалуци је низом манифестација свечано обележена двадесетшестогодишњица Републике Српске. Председник Милорад Додик је позвао грађане на мир, стабилност и слободу.

Koji su izazovi Republike Srpske posle 26 godina postojanja? Gosti emisije „Svet sa Sputnjikom“, su prof. dr Nenad Kecmanović, politikolog i člana Senata Republike Srpske, publicista i novinar Siniša Ljepojević i general-major Mitar Kovača.

Posted by Sputnik Србијa on Mittwoch, 10. Januar 2018

Какви су односи са Србијом, а какви са земљама у региону? Посебне везе Република Српска одржава са Руском Федерацијом, колико јој то помаже а колико одмаже? Медији пишу да ће Брајан Хојт Ји бити амбасадор у Босни и Херцеговини, какву то слику шаље региону?

Ове године Босну и Херцеговину чекају општи избори. Може ли се назрети њихов резултат?

Шта треба да постигне Декларација о очувању српског народа и да ли је чудно што је опозиција критикује и у Бањалуци и у Београду?

Све су ово питања за госте емисије „Свет са Спутњиком“, проф. др Ненада Кецмановића, политиколога и члана Сената Републике Српске, публицисту и новинара Синишу Љепојевића и генерал-мајора Митра Ковача.

Емисију уређује и води Наташа Милосављевић.

Преузето са: https://rs.sputniknews.com/radio_svet_sa_sputnjikom/201801101114110514-republika-srpska-svet-sa-sputnjikom-/

Facebook
Facebook
YOUTUBE
YOUTUBE
Follow by Email

ebforum

Praćenje i analiza stanja bezbednosti u svetu sa težištem u Evropi i Aziji.